Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÜZENŐFAL

2008.06.18

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ildikónak

(Hunasziz, 2009.02.06 22:07)

Kedves Ildikó!

Köszönöm, hogy írtál.

3 nappal ezelőtti leveledre válaszolva, én valóban úgy gondolom hogy igazi beavatást csakis az Égiektől kaphatunk. Hogy valaki méltó e valamire, az nem a pénztárcájától függ, és hogy hány tanfolyamot végzett el. Ezt a dolgot Fent döntik el!

Az ember belülről érzi, hogy ő neki feladata-e szolgálni. Egyszerűen akkor érzi jól magát, ha segíthet másokon. Ennek a szolgálatnak is vannak fokozatai és a szolgálat is különböző formájú.

Lovakhoz való kapcsolatod szerintem egy régi sérelemhez köthető. Mindenkinek vannak "gyenge" pontjai az életében, amit az előzőekből hozott.
Lehet, hogy segítene kibontani a sérelem okát, ha erre gondolva "meditálsz".

A mai leveledet olvasva, saját magad adtál éppen választ arra, hogy igenis létezik az Égi beavatás. Ha az ember jó úton halad, az égiek is segítik őt, hisz látják tisztaságát, őszinteségét és hogy nemes célt szolgál. Akkor megadják neki a további segítséget, hogy a feladatát még jobban tudja végezni. Minden tudás Tőlük ered!

Gyönyörűen írtad le tapasztalataidat, amolyan "hidegrázósan". És megtapasztaltátok pároddal azt is, hogy igenis "működik" az Égi gyógyítás. Ez fantasztikus dolog!

Hogy hogyan fejlődhetnél tovább?

Szerintem hidd el, hogy igenis ez Te vagy! Ez nem önteltség, hanem Hit. A Hit meg benned van, így hát "hegyeket tudsz mozgatni".

Az uruki-mani vallásnak volt egy tanítása, hogy az Istenek nem a kőből épített templo­mokban laknak, hanem az emberi szívekben és a Nagy-Természetben.

Saját magad tapasztaltad, hogy az igazi tanítást az ember egy bizonyos "szint" fölött az Égiektől kapja. A Forrástól jön, és ez teljesen tiszta, mert senki földi halandó nem tesz hozzá semmit és nem vesz el belőle semmit.

Szeretettel

Hunasziz

tanácsot kérek

(Ildikó, 2009.02.06 16:44)

Sziasztok!
Úgy látom, mostanság egyedül írogatok ide. De ez biztosan nem véletlen.
DE, amiért úgy döntöttem hogy írok, az tulajdonképpen tanács kérés, már megint.
Szóval, a lényeg: hanggal gyógyítással, illetve éneklős csakra tisztítással kísérleteztem egy amerikai könyv alapján, aztán pedig úgy éreztem, nem megfelelő a rendszer, mert nem magyarul van kitalálva. Aztán segítséget kértem Istentől, hogy megkapjam hát a helyes zengendő hangokat egy-egy csakránál. Alakult is a dolog, dolgozgattam is vele, és mégis, valahogy úgy néz ki, nem magamat kell már vele "megdolgoznom". De például a kisbabámnál amikor először csináltam egy bőrprobléma miatt, úgy éreztem, hogy Jézus meglátogatott minket a meditáció alatt. Nem szólt semmit, csak jött, és hozott magával valami egészen hihetetlen érzést... Annyival magával ragadót, amit most nem kezdenék boncolni... Szóval. Aztán csinálgattam tovább, és valahogy, szinte már fel sem tudom eleveníteni, hogy jutottam el oda, hogy ma már szinte napi gyakorlat, hogy imádkozom a TEremtő Istenhez (Atyához Anyához), Jézushoz védelemért, vezetésért, aztán meghívom a Szeretet minden lényeit, és szent Magyar Őseinket, hogy zengjék, hívják, küldjék velünk együtt a Fényt. Aztán az először említett csakratisztítás következik, vagy elmarad, de aztán megjelölve, hogy kinek kérem, Teremtő Istentől Anyától Atyától Szeretet Fényt, és ezt zengetem énekelve 3x. Minden nap a Földnek, a létezőknek, minden nemzetnek, a Magyar nemzetnek, egy ideje a Szent Koronának, az érkezőknek, születőknek, szülőnőknek,és segítőiknek, aztán a távozóknak és segítőiknek. Azután a család, hol így, hol úgy. Ilyenkor a kisbabám mindig ott van, és általában elalszik a végére. Többször csináltam már, úgy, hogy a férjem ott aludt közben. Egyszer csinálta is velem, azt mondta, még hallotta a legutolsót, de amikor megköszöntem, azt már nem, addigra elaludt... Előző nap megengedte, hogy testi gyógyulásáért énekeljek, (ágyék sérve van az egyik oldalon operált, de egy ugrástól valószínűleg megszakadt a varrás, a másik oldalon operálatlan). A végén azt mondta, hogy látta az operált oldalon a megszakadt cérnát, és kötött rá csomót...
Szóval úgy érzem a Fénnyel "dolgozom", ha szabad ilyet kimondani egyáltalán.
Hogyan fejlődhetnék tovább???
Ha kaphatnék nálam bölcsebbtől tanácsot, nagyon megköszönném!!!

Szeretettel:
Ildikó

lentebb

(Ildikó, 2009.02.03 17:18)

Lentebb szó volt róla, hogy mindenkinek megvolt a maga feladata/erőssége, és amire kiképezték.
Az előző hozzászólásomban ezekről az erősségekről érdeklődtem, de van nekem pl. egy nagy gyengeségem, erről szeretném tanácsotokat kérni.
A LOVAK
Ez valami borzasztó. Nagyon, hihetetlen módon vonzanak a lovak. VAn is nekünk 2 saját lovunk, itthon. DE én rettegek tőlük, amennyiben nincs köztünk legalább egy vékony fehér cérnából készült valami... Ez hihetetlen.
A nyáron, gondoltam, már segítséget veszek igénybe, és kértem szent magyar lovas őseinket, segítsenek nekem a lovakkal való bánásban, tanulásban.
A férjem nagyon profi lovas, sokat tanult, és ügyesen tanít is. Nos, az első ilyen ima után majd másfél órát üldögéltem a nyeregben, úgy, hogy jónéhány kört még sétáltunk is a lóval. Abszolút pozitív volt. De a következő alkalommal ugyanígy kértem segítséget, és nem bírtam fennmaradni a lovon, mert iszonyúan szédelegtem. Nem éreztem jól magam, a szó leg szorosabb értelmében. Persze, mintha ez így lenne kitalálva, a macskám is épp arra járt, fönt a körkarámnál, és megugrott miatta a ló, bár csak éppen hogy. Szó ami szó, lemásztam, és keserves sírással nyugtáztam, hogy nekem ez nem megy.
Vajon hogy jöhetnék rá, hogy miért nem???
Nagyon szeretem egyébként az istállós munkát, szivesen takarítom a helyüket, vagy ilyesmi, de ennyi.
Szerintetek?

a kérdés

(Ildikó, 2009.02.03 00:51)

Kedves Mindenki!
Ahogy végigolvastam a beírásokat, örömmel láttam, hogy nekem már nem kell feltennem a kérdéseimet. Már feltettétek őket.
Lehet, hogy most le kell írni, ami derengett, mialatt olvastam:
Ha már gondolkodunk, megfordul a fejemben, hogy honnan tudhatom, hátha én is...stb. akkor igen, az az út. Idővel megnyílik.

Hunasziz írta lentebb, hogy manapság egyénileg kapja mindenki az Égiektől a beavatást.
Volna erről tapasztalatotok?
Tényleg, melyőtök miben jó? Miből gondoljátok, hogy a szolgáló-élet a tiétek? (bár mi más lehetne egy nő élete)
Hogyan kezdődött???

jÁTÉK

(ZSUZSI, 2009.01.27 21:39)

https://s3.trabinevelde.hu/latog.php?id=2743

KATT RÁ NAGYON JÓ JÁTÉK! :)

Budapest

(Lacika , 2009.01.24 08:10)

Csak tovább a nyílegyenes úton

Lacikának

(Ági, 2009.01.23 10:26)

A főrumig eljutottam, de a szarvasvadászatot nem találom segítenél?

Budapest

(Lacika, 2009.01.22 20:33)

Egy kis segítség. Érdekesség. Arvisura 1 462 oldal Kürt
www.csihe.fw.hu fórum Szarvasvadászat

Piroska

(Képzés, 2009.01.14 19:50)

Emlékezzetek, a Nagyasszonyok, Zrínyi Ilona, Lorántffy Zsuzsanna, Bornemissza Anna udvarába szívesen küldték a nemesi lányokat tanulni. Miért is, hogy itt a házi munkát, gyógyítást , gyermek nevelést megtanulják.

Ági

(Hunasziz, 2009.01.14 09:49)

Az nem baj, úgy is jó!

Wass Albert vers

(Ági, 2009.01.13 16:45)

Nem tudom, csak levélben, mellékletként elküldeni. :(

Ági

(Hunasziz, 2008.12.31 13:56)

Köszönöm.....

Sámánfarkas

(Ági, 2008.12.30 14:56)

Kedves Hunasziz!
Nagyon szép a bemutatkozó oldalon a sámánfarkas kép, nagyon tetszik.
A Koppány kép is, a Wass Albert verssel.
Megpróbálom leróni és elküldöm.

Hunasziz és Uzonyka

(Ági, 2008.12.06 22:31)

Őrülök, hogy jónak tartjátok az elgondolást.
Jó lenne találni megfelelő időpontot és megfelelő helyet.

Hunasziz

(UZONYKA, 2008.12.05 20:27)

Ismételten köszönöm szavaidat! Hatalmas erő és melegség fog el általa.Úgy érzem hegyeket bírok megmozgatni, s enemhogy belefáradok, még erősebb leszek.
Ági ötlete nekem is tetszik.

Áginak

(Hunasziz, 2008.12.04 09:02)

Kedves Ági!

Szívemet érintették szavaid. Nagyon örülök soraidnak. Ebben van a lényeg. Az összefogásban. Ahogy írod, mindenki azt adja, amihez ő ért, amit tud. S ha mindezt önzetlenül teszi, szándék és egyéni érvényesülés nélkül, hihetetlen dolgokat lehet megvalósítani. Én készen állok és partner vagyok minden olyan dologban, ami ezt az egységet valósítja meg. Találkozzunk, s tegyük a dolgunkat, ahogy Őseink is tették, minden egyéni érvényesülés nélkül a Nemzetünk javára.

Szeretettel

Hunasziz

Uzonykának

(Hunasziz, 2008.12.03 09:36)

Kedves Uzonyka!

Ez így van! Sokkal könnyebb, ha valaki megmondja mit tegyél, mint önállóan menni az úton. Az önhitséget én lerövidíteném HIT-re. Ha ez sziklaszilárd az emberben, akkor legbelül tudja, mi a "helyes" út, merre menjen és mit tegyen. Ha nincs földi vezető, úgy az Égiek segítik az embert. S ha magába néz az ember, tudja, érzi hogy "jó" úton jár anélkül is, hogy valaki más megerősítené ezt. Persze visszaigazolásra is szükség van, hisz a földön élünk. De ezt is megkapja az ember, mert a "jó" úton járókat, előbb-utóbb összehozza a "véletlen" találkozások alkalmával.

Szeretettel

Hunasziz

Hunasziz és Uszonyka

(Ági/bionomland., 2008.12.03 09:28)

Mind az, ami itt leírtatok én is átéreztem, és érzem azt is, hogy meg kellene találnunk egymást, hogy segítsük egymást ki-ki a maga tudásával, hogy többet tudjunk, többek legyünk, többet adhassunk.Hiszen van közöttünk, aki a gyermekneveléshez nagyon ért, van aki a családgondozáshoz. Van a ki a gyógynövényekhez. Ezek apró dolgok, de nagyon fontosak. Apró lángocskák. De ha találkozunk, nagyobb lesz a fény.
Szervezhetünk esetleg egy találkozót, ahol beszélgethetünk a tapasztalatokról és esetleg mint kezdődő rimalányképző, elindulhatnánk. Mi a véleményetek erről?
Hunasziz a Rimalány könyvecske , számomra egy kiinduló pont volt. Folytassuk tovább.
Egész jó kód, ebben is mindn benne van: 93825

Hunasziz

(UZONYKA, 2008.12.01 18:14)

Kedves Hunasziz!
Legbelül éreztem, hogy úgy van, ahogy Te mondod, de önhittségnek gondoltam, de talán nem árt az ön-hit.Vezetővel,pedig mindig könnyebb,mint egyedül.

Uzonyka

(Hunasziz, 2008.11.29 21:12)

Kedves Uzonyka!

Szavaidat értem és át is érzem teljesen. Hidd el, ez az érzés és ez a kérdés bennem is felvetődött.
Nekem az Arvisura adott erőt, mutatott utat, hogy merre menjek, milyen utat járjak. Az Arvisurában leírt ősök életét olvasva sokszor átéltem, megéreztem, hogy milyenek voltak, milyen hitük volt és milyen erősek voltak minden szinten.
A HIT az, ami bennük a legerősebb volt és ezt kell megérteni, átérezni. Ez az út viszont sokkal nehezebb, mint bármely más út és időnként magányos is. Nehéz, viszont sokkal "gazdagabb". Aki ezen az úton jár sok segítséget kap az Égiektől, kik jelen vannak életében azután.
Ha Te minden porcikádban érzed, hogy ez az az út, amin menned kell, nem is biztos, hogy szükséged lenne arra, hogy valaki az utat mutassa. Lehet, hogy éppen Te kell, hogy kis lámpácska légy, világosságot vive oda, ahol igénylik a fényt.
Persze az is szükséges, hogy akik ezen az úton járnak összefogjanak, egyek legyenek mert az Erő az egységben van. Én nagyon szívesen veszem, ha Te is ezt az utat járod és a közös feladatok, célok "kivitelezésében" részt veszel.

Szeretettel

Hunasziz


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »