Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÜZENŐFAL

2008.06.18

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ki a Rimalány?

(Hunasziz, 2008.06.27 16:54)

Kedves Csenge és Anita!

Egyszerre válaszolok mindkettőtöknek, hisz kérdéseitek is ugyanarról szólnak.
Hogy ki születik Rimalánynak? Honnan tudhatjuk?

Elsősorban a "szolgálat" jellemzi a Rimalányokat. Szolgálni másokat a szó nemes értelmében. Segíteni azokon, akik rászorulnak. Régen a hazaszeretet is fontos részét képezte életüknek, hisz ugyanúgy szolgálták hazájukat, népüket, törzsüket. Viszont mára már az őstörténet nem tanításával, a történelem meghamisításával ez háttérbe szorult. Sokszor nem is tudják magukról, hogy rimalányok, hisz nem tanultak semmit őstörténetünkről.

Hogy ki rimalány és ki nem, cselekedetük határozza meg. Rimalányokat régen 4 évig képezték és utána 1 év gyakorlat következett. Így "könnyebb" dolguk volt, sok mindent megtanultak. Jelenleg nincs olyan széles, átfogó képzés. Elmegyünk ilyen, olyan tanfolyamokra, amit azután átültetünk életünkbe (vagy nem). Így csepegtetve tudjuk megszerezni a tudást, ami sokszor nem is teljes egy (szak)területen belül sem.

Napjainkra a szálak elszakadtak, immáron vagy nyolcszáz éve. Ez nem jelenti, hogy nincsenek rimalányok, hanem azt, hogy nem tudatos.
A szolgálatra való felajánlás önkéntes, a beavatás az Égiek által – jelenleg – egyéni módon történik. Nincs összevarrva az ősi, elszakadt szál. Ez most a jelenkorban, a világhónap váltásban a feladatunk.
És hogy, hogyan tudja valaki, hogy ő most rimalány? Hát egyszerűnek tűnik! Felajánlotta szolgálatát, és az Égiek azt elfogadták. Ezt CSAK Ő maga tudja, mert elsősorban önmaga érzi, azonkívül a környezetének, barátainak, ismerőseinek visszajelzéseiből tapasztalhatja. Persze ezek a visszajelzések nem olyanok, hogy azt mondják, „hű, Te rimalány vagy”, mert nem is tudják, hogy mi az és nem is az ő dolguk eldönteni ezt. Kizárólag az Égiek avatottak ez ügyben dönteni, de Ők nagyon kegyesek és elnézőek velünk szemben.

Szeretettel
Hunasziz

erdosvirag@citromail.hu

(Anita, 2008.06.27 13:07)

helló!!csak azt szeretném megtudni hogy honnan vesszük észre ha valaki rimalány????
előre is kösszi
Üdv.Anita

farkas.csenge@freemail.hu

(Csena, 2008.06.27 12:54)

Köszönöm a válaszát!Ha lesz még kérdésem majd írok!

Csengének IS

(Hunasziz, 2008.06.27 07:19)

Kedves Csenge!
Nagyon örülünk, hogy közöttünk látunk. A kérdéseid egyik részére most megpróbálok válaszolni.
Hangun (Hun fejedelem és Kinai császár) halála után a Hunoknak menekülniük kellett a kínaiak elől, így két fia Magyar és Hunor is. A két testvér, Hunor és Magyar két fejedelmi lányt menekített magával, Magyar Irgizát, Hunor Maturit. Irgiza és Maturi testvérek voltak, Gyula-Duló fejedelem (aki 402-435 között megalapí¬totta a Magyari-bolgár Birodalmat a honfoglalások hídfőállásaként) és Emba aranyasszony lányai, akik beavatottként születtek.
Magyar Irgizát vette feléségül. Gyermekük volt Kürt.
Hunor Maturit vette feleségül. Gyermekeik voltak Mandzuk, Udin, valamint Bagamér (Buda és Atilla apja) és egyetlen lányuk, Bősárkány (Deédes anyja).
Vagyis, a két leány beavatottként született, még Ordoszban beavatott fejedelmi képzést kaptak. Életükben a Beavatotti Tanácsban is részt vettek.

Kedves Csenge!
Tehát, Hunyor és Magyar feleségeit tekintve a rimalánysághoz úgy van közük, jóllehet ők maguk nem szolgáltak rimalányként, de magas beavatott nőként születve, illetve a későbbi fejedelmi férjeik mellett fejedelmi asszonyokkénti (nem voltak aranyasszonyok) rangjukban a mindenkori rimalányok és azok közvetlen magasabb rendben szolgáló különböző rimaszécsek felett voltak.

Az idő rövidsége miatt most nem tudok válaszolni a további kérdésedre, de a ma még megteszem.

Szeretettel:
Hunasziz

farkas.csenge@freemail.hu

(Csenge, 2008.06.26 21:31)

Lenne egy pár kérdésem!Tulajdonképpen honnan lehet rájönni arra hofy ki születik rimalánynak és ki nem?És hogy Hunor és Magyar feleségei is rimalányok lettek volna?
A választ előre is köszönöm!
Üdv:Csenge

Küldetés

(HUNASZIZ, 2008.06.21 09:36)

Kedves Hozzászólók, Látogatók!

A legfontosabb, hogy Égi kapcsolatunkat élérjük, ismerjük és érezzük az ősök üzenetét és így éljük életünket.
Találjunk egymásra, mert az Egység sok-sok apró szeletéből áll össze, és Mi mindannyian így egy kis szeletke vagyunk.
Olvassátok el az újjonon feltett RIMA írást.

Áldás, szeretet:

Hunasziz

rimalanyv@gmail.com

(Vera néni, 2008.06.21 02:17)

Kedves Hunasziz,
Kérdésére azt kell válaszolnom, hogy igen, vannak Rima-lányok, Rima-szécsek napjainkban is. Úgy tűnik, - hála Istennek, az Arvisura kiszabadította a több mint ezer éve palackba zárt szellemet. Megismerhetjük igazi múltunkat, amit a letűnt ezer évben titkoltak, elferdítettek, tűzzel vassal irtottak őseinkből, igyekezve az utókort elkorcsosítani –„Vedd el egy nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!” - felkiáltással.
Nos ez a szándék – az égiek közbenjárásával - Paál Zoltánnak köszönve meghiúsult.
VISSZAKAPTUK MÚLTUNKAT!!!
Igen, itt vagyunk mi Rimalányok – Szécsek is, közel három éve létezünk, és dolgozunk. És várjuk a jelentkezőket: Segítséget és rászorulókat. Honlapunk címe: http://www.rimalany.hu/
Még csak annyit, hogy folyamatban van a jelvényünk szerkesztése, s remélhetőleg elkészül az Arvisura Napok Ózd-i találkozóra, ahol mi is jelen leszünk.
Szeretettel
Vera néni

Küldetésem

(Zsuzsanna, 2008.06.20 13:39)


Azért születtem, hogy az emberi megértést segítsem.
Az emberi megértés kezdete, amikor lelkünk és testünk összhangját elérjük, Egész(séges)sé válunk.
Ha elérjük, észrevesszük, hogy folyamatos áldás-zuhatagban élünk. Észrevesszük, hogy az összhang kiterjeszthető, hogy testvéreink vesznek bennünket körül, hogy őket segítve magunkon segítünk.
"Nagyra becsüllek Téged, hordozóját a Világ Egének
Hordozóját a Szeretetnek és Fénynek
Tisztelem Benned az Igazság és Béke Templomát...
Tiszteletben tartom a Csillagot, hol vagy, ha magadba mélyedsz,
és hová lelkem száll, amikor elréved,
Az Egyetlen bennünk közös honát."


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9